Loosdrechtse ondernemers spelen in op online

October 16, 2016

De wereld verandert, dit geldt ook voor ondernemers. Vroeger was het internet er nog niet en werden alle aankopen in een winkel gedaan. Nu komen er steeds meer webshops bij, en gaan klanten online hun producten bestellen. Ook in Loosdrecht merken wij dit onder de leden van OKL. Niet voor niets adviseren wij verschillende leden om ook in te spelen op online. Vooral voor winkels en de detailhandel is dit van groot belang, omdat er anders een terugloop in de omzet op kan treden.

Verschillende Loosdrechtse ondernemers hebben recent ingespeeld op de online ontwikkelingen. Zo heeft ook ons lid Kralenwebshop Mardy’s een webshop online gezet die aansluit op de winkel. Via de webshop is het mogelijk om alle producten te bestellen die ook in de winkel te koop zijn. Vervolgens kunnen deze worden afgehaald of worden verzonden.

Andere ondernemers die hier ook op inspelen zijn Bike Totaal, de make-up webshop van Mardy en Volvo Penta. Wij zijn trots dat ook de ondernemers in Loosdrecht meegaan met de online ontwikkelingen.

Tegenwoordig zijn er vele soorten opties om een webshop te beginnen. Op Webshop Software Vergelijken vindt je een overzicht van de meest gebruikte en beste software. In combinatie met een POS systeem kan je je webshopvoorraad en winkelvoorraad met elkaar ‘synchroniseren’. Ook is het gebruik van support software handig: hiermee kan je vragen van je klanten gemakkelijk beantwoorden.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *